• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Storfamilien logo

  • Forside
  • Opskrifter
  • Interessante emner
  • Lifestyle i storfamilien
  • Holy House

juli 21, 2020

Kål og ingerfær-salat.

Tænk at noget så utrolig simpelt kan smage så utroligt godt.
Opskriften her er kun lige til 2-3 personer for storfamilien var ikke samlet. Til dette sunde måltid var der kun de voksne grøntsagsgnavere, som ihærdigt forsøger at få bugt med mavefedtet.

Det skal du bruge:

  • 1/2 spidskål
  • En god dusk koriander
  • En knold ingefær (på størrelse med en valnød)
  • 1 spsk soja
  • Salt og peber
  • Saltede peanuts


    Sådan gør du:
  • Snit kålen fint. Steg kålen i varm rapsolie ved middel til høj varme. Kålen skal falde sammen og få lidt farve.
  • Skræl ingefæren og riv på den fine side af rivejernet.
  • Når kålen er næsten mør tilføjes en spsk. olie hvori ingefæren svitses let (i et lille frit område på panden).
  • Bland ingefær og kål sammen på panden og tilsæt ca 1 spsk soja og rør. Lad det køle af på panden.
  • Skyl og hak rigeligt med koriander (jeg bruger også lidt af stænglerne, men skærer det nederste væk)
  • Fordel kålen på et fladt fad og drys den hakkede koriander let henover. Drys saltede peanuts henover.

Kan bruges som tilbehør til alt muligt, f.eks forårsruller eller forskellige deller eller i en salatbuffet. Vi spiste den sammen med en anden salat med mungbønner og en skøn persillepesto.

Skrevet i: Nyheder

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Følg os på insta

Mit nye tiltag- vildt spændende

Footer

Banankage med valnødder og orangesmag

Sort mexikansk bønnesuppe

Gulerodskage med fløde­skum og kanel­knas

Copyright © 2025 Storfamilien on the Brunch Pro Theme