
Kål er godt for os. det er meningen at vi skal spise en masse kål i vinterhalvåret, vores tarme og sundhed har brug for det. Denne her simple kålsalat lavede jeg igår aftes sammen med en rødbedesalat og en ærte og bønnehummus og så var det sådan set et fint lille vegetarmåltid.
Du skal bruge:
1 lille spidskål eller et halvt hvis det er stort
2 æbler
3 spsk sesamfrø
1,5 dl græsk youghurt
1 spsk olivenolie
1 spsk akaciehonning
2 tsk dijonsennep
1 spsk æblecidereddike
1 tsk hvidløgsgranulat
Sådan gør du:

Spidskålssalat med æble:
Skær kålen i meget fine strimler og æblerne i tern.
Rist sesam på panden til lysebrunt.
Rør alle tingene til dressingen sammen, smag godt til.
Vend den med kål og æbler og drys sesamkernerne ovenpå.
På billedet ser du en rødbedesalat med rygeost og en ærte og bønnehummus.
Skriv et svar