• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Storfamilien logo

  • Forside
  • Opskrifter
  • Interessante emner
  • Lifestyle i storfamilien
  • Holy House

januar 26, 2021

Ærte og bønnehummus

Hummus er og bliver bare et dejligt tilbehør, til rigtig mange retter. Her i butikken er vores aftensmåltid ofte flere forskellige salater og f.eks. ristet rugbrød til og her passer hummus bare så godt ind. Især efter man egentlig er mær, så er der altid lige plads til, lige at skrabe lidt hummus op på det ristede brød som afslutning. I Rema har de sådan en ærte og bønneblanding på frost, det var sådan en jeg brugte denne gang.
Giv dig lidt tid til at smage den til og pas på den ikke bliver alt for fersk=kedelig i smagen.

Ærte og bønnehummus

Du skal bruge:

  • 350 g ærte og bønne blanding
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 spsk tahin
  • 2 fed hvidløg eller 1 tsk hvidløgsgranulat
  • 2 spsk citronsaft
  • 2 dl græsk youghurt/ cremefraiche
  • salt og peber

Sådan gør du:

Kog bønneblandingen kort og si vandet fra. Put dem i foodprocessoren og blend. Tilsæt alt andet og smag grundigt til med hvidløg, salt, peber og især citronsaft. Den skal smage af noget.

Brug den som tilbehør til div. salater eller i sandwich, pitabrød, ruller osv.
Jeg lavede f.eks. denne rødbedesalat med rygeost og denne her spidskålssalat, som du kan se på billedet.
Rist rugbrød i ovnen, smurt med olivenolie og drysset med havsalt og hvidløgspeber og brug det til, at skrabe hummus op med, det er dæleme ikke nogen dårlig ting.

Mangler du en mega god foodprocessor, så tjek denne

Skrevet i: Nyheder, Opskrifter

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Følg os på insta

Mit nye tiltag- vildt spændende

Footer

Banankage med valnødder og orangesmag

Rugbrødstærte med porrefyld

Gulerodskage med fløde­skum og kanel­knas

Copyright © 2025 Storfamilien on the Brunch Pro Theme