• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Storfamilien logo

  • Forside
  • Opskrifter
  • Interessante emner
  • Lifestyle i storfamilien
  • Holy House

juli 28, 2020

Mungbønne krydderkage

Jeg havde lavet en mungbønnepostej og havde kogt alt for mange bønner. Derfor opfandt jeg lige denne sunde særdelesproteinrige kage og den blev slet ikke så tosset. Tænker andre slags bønner også kan bruges.

Du skal bruge:

  • 700 g kogte mungbønner
  • 4 æg
  • 2 dl mandelmælk
  • 1 dl havregryn
  • 10 dadler (afstenet)
  • 2,5 spsk kokosolie
  • 1/2 dl citronsaft
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 2 tsk (med top) kanel
  • 1/2 tsk nelliker
  • 1/2 tsk kardemomme
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk bagepulver

Topping:

  • ca 70 g hakket mørk chokolade
  • en håndfuld valnødder eller pecannødder
  • kokosmel

Sådan gør du:
Blend alt sammen i foodprocessoren, undtagen toppingen.
Put dejen i en smurt form og bag den ved 200 grader varmluft i ca 25 min til den er sprød og lysebrun. Lad den køle næsten helt af inden den spises. Er med garanti også god dagen efter, hvis du opbevarer den i køleskab.

Har du ikke lyst til at prøve, at lave dine egne mocca-flødeboller. De her er ikke spor sunde, men utrolig syndige og top-lækre. Tjek dem ud her..

Skrevet i: Nyheder, Opskrifter, Sunde kager og snacks

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. bono de registro en Binance skriver

    februar 20, 2025 kl. 12:16 pm

    Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

    Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Følg os på insta

Mit nye tiltag- vildt spændende

Footer

Banankage med valnødder og orangesmag

Cremet hokkaido suppe

Gulerodskage med fløde­skum og kanel­knas

Copyright © 2025 Storfamilien on the Brunch Pro Theme