• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Storfamilien logo

  • Forside
  • Opskrifter
  • Interessante emner
  • Lifestyle i storfamilien
  • Holy House

juli 28, 2020

Mungbønne krydderkage

Jeg havde lavet en mungbønnepostej og havde kogt alt for mange bønner. Derfor opfandt jeg lige denne sunde særdelesproteinrige kage og den blev slet ikke så tosset. Tænker andre slags bønner også kan bruges.

Du skal bruge:

  • 700 g kogte mungbønner
  • 4 æg
  • 2 dl mandelmælk
  • 1 dl havregryn
  • 10 dadler (afstenet)
  • 2,5 spsk kokosolie
  • 1/2 dl citronsaft
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 2 tsk (med top) kanel
  • 1/2 tsk nelliker
  • 1/2 tsk kardemomme
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk bagepulver

Topping:

  • ca 70 g hakket mørk chokolade
  • en håndfuld valnødder eller pecannødder
  • kokosmel

Sådan gør du:
Blend alt sammen i foodprocessoren, undtagen toppingen.
Put dejen i en smurt form og bag den ved 200 grader varmluft i ca 25 min til den er sprød og lysebrun. Lad den køle næsten helt af inden den spises. Er med garanti også god dagen efter, hvis du opbevarer den i køleskab.

Har du ikke lyst til at prøve, at lave dine egne mocca-flødeboller. De her er ikke spor sunde, men utrolig syndige og top-lækre. Tjek dem ud her..

Hvad syntes du om dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme!

Average rating 4.3 / 5. Vote count: 4

Ingen stemmeafgivelser endnu. Vær den første!

Skrevet i: Nyheder, Opskrifter, Sunde kager og snacks

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Primær Sidebar

Følg os på insta

Mit nye tiltag

Footer

Banankage med valnødder og orangesmag

Gulerodssuppe

Årets sunde julekage 2020

Copyright © 2022 Storfamilien on the Brunch Pro Theme