Tænk at noget så utrolig simpelt kan smage så utroligt godt.
Opskriften her er kun lige til 2-3 personer for storfamilien var ikke samlet. Til dette sunde måltid var der kun de voksne grøntsagsgnavere, som ihærdigt forsøger at få bugt med mavefedtet.
Det skal du bruge:
- 1/2 spidskål
- En god dusk koriander
- En knold ingefær (på størrelse med en valnød)
- 1 spsk soja
- Salt og peber
- Saltede peanuts
Sådan gør du: - Snit kålen fint. Steg kålen i varm rapsolie ved middel til høj varme. Kålen skal falde sammen og få lidt farve.
- Skræl ingefæren og riv på den fine side af rivejernet.
- Når kålen er næsten mør tilføjes en spsk. olie hvori ingefæren svitses let (i et lille frit område på panden).
- Bland ingefær og kål sammen på panden og tilsæt ca 1 spsk soja og rør. Lad det køle af på panden.
- Skyl og hak rigeligt med koriander (jeg bruger også lidt af stænglerne, men skærer det nederste væk)
- Fordel kålen på et fladt fad og drys den hakkede koriander let henover. Drys saltede peanuts henover.
Kan bruges som tilbehør til alt muligt, f.eks forårsruller eller forskellige deller eller i en salatbuffet. Vi spiste den sammen med en anden salat med mungbønner og en skøn persillepesto.
Skriv et svar