Just another healthy dinner at the Holy house ;-). Lykken er af få et glas lækker Garam Masala paste af en god veninde. Normalt laver jeg selv min Garam Masala, men hvor er det dog en glæde, at have et glas stående i køleskabet til når det skal gå lidt hurtigt, som når man har en baby siddende på den ene arm. Denne her ret opfandt jeg i går med Julius på armen og faktisk blev alle i familien begejstret selv de store knægte. Jeg serverede en salat til og bagte kartofler.
Her er til en stor portion, så der også er til dagen efter eller madpakkerne.
Du skal bruge:
- 1 pose sorte Beluga-linser (400g)
- 2 store spsk Garam Masala paste
- 1/2 dl Olivenolie
- Et bundt forårsløg
- En bakke champignoner
- 3 spsk Soja
- 1 pose blomkålsris (fra Rema )
- Et bundt persille
- limesaft (fint fra flaske)
- Salt og peber
Sådan gør du:
- Skyld og kog linserne, som der står på pakken, plejer at være 25 min.
- Bland olivenolie med de 2 spsk Garam-Masala (gerne mere hvis der ønskes mere smag) og godt med friskkværnet salt og peber.
- Bland de varme linser med dressingen.
- Varm en pande med olie, svits de skårne forårsløg og champignonerne, nogle minutter indtil let brunet. Tilsæt soja, rør og tøm stegepanden oven på linserne, læg det rundt i kanterne (bare for sjov).
- Varm olie igen på panden og tilsæt de frosne blomkålsris, steg hurtigt til let brunet og tilsæt et godt skvæt limesaft (det lugter lidt sjovt kemisk-agtigt når det kommer på panden men smagen er fin) og tilsæt hakket persille og godt med friskkværnet salt og peber. Smag til så der er rigeligt med smag. Hæld over i skålet i midten i en fin bunke og server..
- Den model jeg lavede var ret mild i smagen, hvis du er til mere power putter du selvfølgelig bare flere krydderier i.
Jeg serverede en skøn kålsalat til
og bagte kartofler.
binance referal code skriver
Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.