• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Storfamilien logo

  • Forside
  • Opskrifter
  • Interessante emner
  • Lifestyle i storfamilien
  • Holy House

november 25, 2020

Varm belugalinse-salat med blomkålsris

Just another healthy dinner at the Holy house ;-). Lykken er af få et glas lækker Garam Masala paste af en god veninde. Normalt laver jeg selv min Garam Masala, men hvor er det dog en glæde, at have et glas stående i køleskabet til når det skal gå lidt hurtigt, som når man har en baby siddende på den ene arm. Denne her ret opfandt jeg i går med Julius på armen og faktisk blev alle i familien begejstret selv de store knægte. Jeg serverede en salat til og bagte kartofler.

Her er til en stor portion, så der også er til dagen efter eller madpakkerne.

Du skal bruge:

  • 1 pose sorte Beluga-linser (400g)
  • 2 store spsk Garam Masala paste
  • 1/2 dl Olivenolie
  • Et bundt forårsløg
  • En bakke champignoner
  • 3 spsk Soja
  • 1 pose blomkålsris (fra Rema )
  • Et bundt persille
  • limesaft (fint fra flaske)
  • Salt og peber

Sådan gør du:

  • Skyld og kog linserne, som der står på pakken, plejer at være 25 min.
  • Bland olivenolie med de 2 spsk Garam-Masala (gerne mere hvis der ønskes mere smag) og godt med friskkværnet salt og peber.
  • Bland de varme linser med dressingen.
  • Varm en pande med olie, svits de skårne forårsløg og champignonerne, nogle minutter indtil let brunet. Tilsæt soja, rør og tøm stegepanden oven på linserne, læg det rundt i kanterne (bare for sjov).
  • Varm olie igen på panden og tilsæt de frosne blomkålsris, steg hurtigt til let brunet og tilsæt et godt skvæt limesaft (det lugter lidt sjovt kemisk-agtigt når det kommer på panden men smagen er fin) og tilsæt hakket persille og godt med friskkværnet salt og peber. Smag til så der er rigeligt med smag. Hæld over i skålet i midten i en fin bunke og server..
  • Den model jeg lavede var ret mild i smagen, hvis du er til mere power putter du selvfølgelig bare flere krydderier i.

Jeg serverede en skøn kålsalat til
og bagte kartofler.

Skrevet i: Nyheder, Opskrifter

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Anonym skriver

    oktober 11, 2025 kl. 4:08 pm

    Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

    Svar
  2. Prijava za prejem 100 USDT skriver

    maj 11, 2025 kl. 4:14 pm

    Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

    Svar
  3. binance referal code skriver

    oktober 17, 2024 kl. 2:16 am

    Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

    Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Følg os på insta

Mit nye tiltag- vildt spændende

Footer

Banankage med valnødder og orangesmag

Kikærtebowl med Svampe

Gulerodskage med fløde­skum og kanel­knas

Copyright © 2025 Storfamilien on the Brunch Pro Theme