• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Storfamilien logo

  • Forside
  • Opskrifter
  • Interessante emner
  • Lifestyle i storfamilien
  • Holy House

maj 26, 2020

Tikka masala vegetar

En dejlig krydret indisk traditionel ret i vegetarudgave. Vi spiste faktisk tykke bløde nudler til, nok ikke særlig indisk men smagte nu virkelig godt alligevel.

Du skal bruge:

  • 3 løg
  • 3 fed hakkede hvidløg
  • 1 spsk revet ingefær
  • 1 tsk garam masala
  • 1 tsk. stødt koriander
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • 1 tsk. stødt paprika
  • ½ tsk. knust chili
  • 2 tsk. salt
  • 1 lille dåse tomatpuré
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2,5 dl fløde
  • 2 spsk. agave sirup
  • 1 stk grøntsagsbouillonterning
  • 1 dåse kikærter
  • 4 snackpeberfrugter eller alm. peberfrugter
  • 3 store gulerødder
  • 1 aubergine

  1. Hakkede løg, hvidløg og ingefær sauteres i olie.
  2. Tilsæt krydderier og vend godt sammen. Det er vigtigt at krydderierne ikke brænder på, da de så bliver bitre.
  3. Hæld nu de resterende ingredienser i gryden (bortset fra grøntsagerne) og kog saucen igennem ved lav varme i ca. 20 minutter, inden den blendes helt glat med en stavblender og smages til.
  4. Kikærter og følgende grøntsager i tern; gulerødder, aubergine og peberfrugter, brunes på en pande.- Hældes dernæst over på en bageplade, drysses med salt og peber og bages i ovnen ved 200 grader i ca 15 min, til de er sprøde.
  5. Bland grøntsagerne i saucen og server med noget lækkert tilbehør f.eks naanbrød, ris, mangosalat eller en anden frisk eksotisk salat.

Hvad syntes du om dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme!

Average rating 5 / 5. Vote count: 5

Ingen stemmeafgivelser endnu. Vær den første!

Skrevet i: Aftensmad, Nyheder, Opskrifter

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Primær Sidebar

Følg os på insta

Footer

Granola med tahin

spansk kartoffelomelet

Sunde barer med lakrids

Copyright © 2021 Storfamilien on the Brunch Pro Theme