• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Storfamilien logo

  • Forside
  • Opskrifter
  • Interessante emner
  • Lifestyle i storfamilien
  • Holy House

maj 26, 2020

Tikka masala vegetar

En dejlig krydret indisk traditionel ret i vegetarudgave. Vi spiste faktisk tykke bløde nudler til, nok ikke særlig indisk men smagte nu virkelig godt alligevel.

Du skal bruge:

  • 3 løg
  • 3 fed hakkede hvidløg
  • 1 spsk revet ingefær
  • 1 tsk garam masala
  • 1 tsk. stødt koriander
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • 1 tsk. stødt paprika
  • ½ tsk. knust chili
  • 2 tsk. salt
  • 1 lille dåse tomatpuré
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2,5 dl fløde
  • 2 spsk. agave sirup
  • 1 stk grøntsagsbouillonterning
  • 1 dåse kikærter
  • 4 snackpeberfrugter eller alm. peberfrugter
  • 3 store gulerødder
  • 1 aubergine

  1. Hakkede løg, hvidløg og ingefær sauteres i olie.
  2. Tilsæt krydderier og vend godt sammen. Det er vigtigt at krydderierne ikke brænder på, da de så bliver bitre.
  3. Hæld nu de resterende ingredienser i gryden (bortset fra grøntsagerne) og kog saucen igennem ved lav varme i ca. 20 minutter, inden den blendes helt glat med en stavblender og smages til.
  4. Kikærter og følgende grøntsager i tern; gulerødder, aubergine og peberfrugter, brunes på en pande.- Hældes dernæst over på en bageplade, drysses med salt og peber og bages i ovnen ved 200 grader i ca 15 min, til de er sprøde.
  5. Bland grøntsagerne i saucen og server med noget lækkert tilbehør f.eks naanbrød, ris, mangosalat eller en anden frisk eksotisk salat.

Skrevet i: Aftensmad, Nyheder, Opskrifter

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Følg os på insta

Mit nye tiltag- vildt spændende

Footer

Banankage med valnødder og orangesmag

Vegetarlasagne

Gulerodskage med fløde­skum og kanel­knas

Copyright © 2025 Storfamilien on the Brunch Pro Theme