• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Storfamilien logo

  • Forside
  • Opskrifter
  • Interessante emner
  • Lifestyle i storfamilien
  • Holy House

oktober 16, 2020

Sesam banankage

Efterårshyggen raser i mine blodåre. Vi er på besøg hos min mor og jeg har medbragt hjemmebag. En selvopfunden banankage med tahin. Jeg er nået dertil i mit bageliv, at jeg simpelthen ikke er til kager fyldt med raffineret sukker. Jovist de smager da dejligt men utilpasheden kommer med det samme. Med denne her type kage, som stadig er sød, bliver jeg ikke det mindste utilpas og ej heller plaget af dårlig samvittighed.

Du skal lave den dagen før den skal spises og så lade den stå natten over i køleskabet, så bliver den bedst.

Du skal bruge:

  • 2,5 dl havregryn
  • 5 dadler
  • 3 små bananer
  • 3 æg
  • 2 spsk skyr
  • 3 spsk tahin
  • 1 tsk vanilje
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk bagepulver

topping:

  • En håndfuld nødder
  • Sesamfrø (drys ud over som du lyster)
  • Mørk chokolade (100g brugte jeg)

Sådan gør du:

  • Blend havregryn i en foodprocessor. Blend dadler med, put bananer, æg, skyr og tahin i. Blend til det er helt ensartet.
  • Put bagepulver, salt og vanilje i og blend kort.
  • Held det i en smurt springform, Hak nødder og chokolade.
  • Spred sesam, chokolade og nødder over kagen og bag ved varmluft 180 grader i ca 35 min.

Skrevet i: Nyheder, Sunde kager og snacks

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. registro de Binance US skriver

    juli 5, 2025 kl. 5:59 pm

    Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

    Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Følg os på insta

Mit nye tiltag- vildt spændende

Footer

Banankage med valnødder og orangesmag

Brun linse kokos-gryde

Gulerodskage med fløde­skum og kanel­knas

Copyright © 2025 Storfamilien on the Brunch Pro Theme