• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Storfamilien logo

  • Forside
  • Opskrifter
  • Interessante emner
  • Lifestyle i storfamilien
  • Holy House

august 24, 2020

Sunde barer med lakrids

Denne gang med lakridspulver. Ja det var ikke lige det pæneste billede jeg fik taget men de forsvandt hurtigt og så var der kun disse to knap så perfekte stykker tilbage. Jeg er total fan af frø og kerner, så hvor end jeg kan proppe dem i, skal den have hele armen.

Det skal du bruge:

  • 1 dl havregryn
  • 1 dl græskarkerner
  • 9 dadler(ustenede)
  • 2 spsk. kakaopulver
  • 3 spsk. peanutbutter
  • 4 spsk. kogt kaffe

    Top:
  • 1 tsk lakridspulver
  • 50 g mørk chokolade
  • 2 spsk. hakkede hasselnødder (andre nødder kan naturligvis også bruges)

SÅDAN GØR DU:

  • Læg dadlerne i et glas med vand og lad dem trække i ca. 10 minutter.
  • Blend havregryn, græskarkerner, dadler (uden vand), peanutbutter, kaffe og kakao i en foodprocessor. Blend til det bliver en klistret dej. Tryk ned i en lille form, ca 2 cm tykt.
  • Drys lakridspulveret over kagen.
  • Smelt chokoladen over vandbad og hæld det over kagen og drys med hakkede nødder.
  • Stil kagen i fryseren og lad den fryse en times tid og skær den derefter op i små, mundrette stykker. Opbevares derefter i køleskabet.

Hvad syntes du om dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme!

Average rating 4 / 5. Vote count: 3

Ingen stemmeafgivelser endnu. Vær den første!

Skrevet i: Nyheder, Sunde kager og snacks

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Følg os på insta

Mit nye tiltag

Footer

Banankage med valnødder og orangesmag

Cremet kikærte ostefad

Raw bountybites

Copyright © 2023 Storfamilien on the Brunch Pro Theme