• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Storfamilien logo

  • Forside
  • Opskrifter
  • Interessante emner
  • Lifestyle i storfamilien
  • Holy House

august 24, 2020

Sunde barer med lakrids

Denne gang med lakridspulver. Ja det var ikke lige det pæneste billede jeg fik taget men de forsvandt hurtigt og så var der kun disse to knap så perfekte stykker tilbage. Jeg er total fan af frø og kerner, så hvor end jeg kan proppe dem i, skal den have hele armen.

Det skal du bruge:

  • 1 dl havregryn
  • 1 dl græskarkerner
  • 9 dadler(ustenede)
  • 2 spsk. kakaopulver
  • 3 spsk. peanutbutter
  • 4 spsk. kogt kaffe

    Top:
  • 1 tsk lakridspulver
  • 50 g mørk chokolade
  • 2 spsk. hakkede hasselnødder (andre nødder kan naturligvis også bruges)

SÅDAN GØR DU:

  • Læg dadlerne i et glas med vand og lad dem trække i ca. 10 minutter.
  • Blend havregryn, græskarkerner, dadler (uden vand), peanutbutter, kaffe og kakao i en foodprocessor. Blend til det bliver en klistret dej. Tryk ned i en lille form, ca 2 cm tykt.
  • Drys lakridspulveret over kagen.
  • Smelt chokoladen over vandbad og hæld det over kagen og drys med hakkede nødder.
  • Stil kagen i fryseren og lad den fryse en times tid og skær den derefter op i små, mundrette stykker. Opbevares derefter i køleskabet.

Skrevet i: Nyheder, Sunde kager og snacks

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. binance kayit ol skriver

    december 23, 2024 kl. 2:06 pm

    Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

    Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Følg os på insta

Mit nye tiltag- vildt spændende

Footer

Banankage med valnødder og orangesmag

Vegetar lasagne

Gulerodskage med fløde­skum og kanel­knas

Copyright © 2025 Storfamilien on the Brunch Pro Theme