• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Storfamilien logo

  • Forside
  • Opskrifter
  • Interessante emner
  • Lifestyle i storfamilien
  • Holy House

maj 7, 2021

Stegt spidskål med parmasan

Lækkert som tilbehør til alverdens retter. Sundt og hurtigt at lave.

Du skal bruge:

2 spidskål
parmasanost
citron

Sådan gør du:

Skær kålhovederne i kvarte. Steg dem i smør på alle sider, i alt 10 min ca.

Dryp med citronsaft og revet skal samt revet parmasanost

Skrevet i: Nyheder, Opskrifter

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. creación de cuenta en Binance skriver

    januar 22, 2025 kl. 8:08 pm

    Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

    Svar
  2. Anonym skriver

    december 31, 2024 kl. 8:42 am

    Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

    Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Følg os på insta

Mit nye tiltag- vildt spændende

Footer

Banankage med valnødder og orangesmag

Sort mexikansk bønnesuppe

Gulerodskage med fløde­skum og kanel­knas

Copyright © 2025 Storfamilien on the Brunch Pro Theme