• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Storfamilien logo

  • Forside
  • Opskrifter
  • Interessante emner
  • Lifestyle i storfamilien
  • Holy House

maj 7, 2021

Stegt spidskål med parmasan

Lækkert som tilbehør til alverdens retter. Sundt og hurtigt at lave.

Du skal bruge:

2 spidskål
parmasanost
citron

Sådan gør du:

Skær kålhovederne i kvarte. Steg dem i smør på alle sider, i alt 10 min ca.

Dryp med citronsaft og revet skal samt revet parmasanost

Hvad syntes du om dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme!

Average rating 4 / 5. Vote count: 1

Ingen stemmeafgivelser endnu. Vær den første!

Skrevet i: Nyheder, Opskrifter

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Primær Sidebar

Følg os på insta

Mit nye tiltag

Footer

Banankage med valnødder og orangesmag

Rogn­deller

Mocca brownie

Copyright © 2022 Storfamilien on the Brunch Pro Theme