Igen noget for kokos og chokoladeelskere.
Det skal du bruge:
- 200 g kokos
- 3/4 dl honning eller sirup
- 2 spsk vand
- 1 dl kokosolie
- 1/2 tsk vaniljepulver
- 1/4 tsk salt
- 150g chokolade
- 3/4 dl kokosolie
sådan gør du:
- Bland kokos, honning, kokosolie (varm det lidt op hvis det er fast konsistens), vanilje og salt. Blend det kort i en foodprocessor (kokosen skal stadig have struktur som revet kokos).
- Spred halvdelen af massen i en lille beholder/bradepande. Pres grundigt.
Smelt chokoladen, put kokosolien i, hæld oven på kokosmassen. Stil det lige lidt i køleskab til det småstivner, -Put resten af kokosmassen over. - Put i køleskabet nogle timer, er klart bedst på selve dagen.
binance Registrera skriver
Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.