• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Storfamilien logo

  • Forside
  • Opskrifter
  • Interessante emner
  • Lifestyle i storfamilien
  • Holy House

maj 14, 2020

Mexikansk vegetarfad

I princippet kan man putte alle mulige rester fra køleskabet i denne ret. Du kan også vælge og putte lidt chili i retten, men lige meget hvad er det vigtigt at putte en god chilisauce på efterfølgende.

Du skal bruge:

  • 375g ikke kogt brun ris
  • 9 dl vand
  • 2 dåser kidneybønner
  • 400 g majs
  • 2 dåser flåede tomater
  • 300 revet cheddar
  • 1 glas salsasauce (315g) medium eller hot.
  • 500 g creme fraiche
  • friskkværnet peber
  • 3 rødløg, hakket
  • 300 g sorte stenfrie oliven, grofthakket

Sådan gør du:

  • Kog risene, 35-40 minutes.
  • Varm ovnen til 175 grader. Put bønner, majs, flåede tomater, halvdelen af cheddaren og ris i en stor skål.
    Bland salsa, creme fraiche og peber i. Hæld i et lasagnefad. Top med løg og oliven
  • Bag i 30 minutter, hæld resten af osten over, tilbage i ovnen til osten lige akkurat er smeltet, i 5-10 minutter.
    Lad stå i 10 minutter inden servering.

Jeg serverede krydrede rugbrødshapser og gulerodssmoothie til.
Husk at finde chilisauce frem.

Hvad syntes du om dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme!

Average rating 3.5 / 5. Vote count: 2

Ingen stemmeafgivelser endnu. Vær den første!

Skrevet i: Aftensmad, Nyheder, Opskrifter

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Følg os på insta

Mit nye tiltag

Footer

Banankage med valnødder og orangesmag

Thai inspireret karrynudler

Havrebar med appelsin

Copyright © 2023 Storfamilien on the Brunch Pro Theme