• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Storfamilien logo

  • Forside
  • Opskrifter
  • Interessante emner
  • Lifestyle i storfamilien
  • Holy House

juni 13, 2020

Raw havregrynsbarer

Smager skønt!. Hvis du er moccafreak, kan du evt tilsætte lidt neskaffe i massen og det vil smage skønt. I en luksusudgave kan de dybes i chokolade. Hvis der er nogen tiloveres kan de sagtens opbevares i køleskabet nogle dage.

Det skal du bruge:

  • 1 dl peanutbutter
  • 1 dl honning
  • 1/2 dl kokosolie
  • 1/2 tsk vaniljepulver
  • 1/4 tsk salt
  • 4 dl havregryn
  • 1/2 dl kakaopulver

Sådan gør du:

  • Gør en lille firkantet beholder klar med bagepapir eller madpapir (på størrelse med en minibradepande eller en stor madkasse).
  • Varm olien til den smelter og rør peanutbutteren i. Put vanilje og salt i og rør indtil massen er helt ensartet og glat.
  • Put havregryn og kakaopulver i og rør til det er ensartet.
  • Mas det ned i beholderen med bagsiden af en ske. Giv den hele armen og mas så hårdt du kan (du kan evt. putte et lag mørk chokolade på som glasur)
  • Stil det i fryseren indtil det er hårdt mok til at skære i barer, server med det samme.

Hvad syntes du om dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Ingen stemmeafgivelser endnu. Vær den første!

Skrevet i: Nyheder, Opskrifter, Sunde kager og snacks

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Primær Sidebar

Følg os på insta

Mit nye tiltag

Footer

Banankage med valnødder og orangesmag

Veganske burgerbøffer

Sund kikærte chokoladekage

Copyright © 2022 Storfamilien on the Brunch Pro Theme