Bounty har altid været noget af det skønneste jeg kan komme i tanke om, derfor var det også en særdeles mindeværdig dag den gang Bounty pludselig var at finde med mørk chokolade. Her en homemade version som jeg lavede for en del år siden men den slags går jo ikke af mode.
Fyld:
- 4 dl revet kokos
- 4 spsk kokosolie
- 4 spsk ahornsirup
Overtræk:
- 200 g mørk chokolade
- 2 spsk kokosolie
- 2 spsk ahornsirup
Smelt kokosolie og sirup sammen i en gryde (må ikke koge). Tag af varmen og bland med kokos. Form Bounty-stykkerne, stil på en bakke og put den i fryseren i min 1 time.
5 minutter før de tages ud af fryseren, smeltes 2/3 dele af chokoladen over vandbad.
Når det er smeltet tilsættes kokosolie og sirup som røres rundt indtil olie er smeltet.
Tag af varmen og derefter tilsættes resten af chokoladen som er hakket.
Dyb kokosstykkerne i chokoladen og stil på køl.
Enjoy..
Skriv et svar