• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Storfamilien logo

  • Forside
  • Opskrifter
  • Interessante emner
  • Lifestyle i storfamilien
  • Holy House

maj 16, 2020

Små kager med peanutbutter, veganske

Ja det er små kager, ikke småkager. De smager dejligt, de er bløde og ikke sprøde. Gode som små mellemmåltider og især i madpakken.

10-15 små kager:

Det skal du bruge:

  • 1 dl peanutbutter
  • 3/4 tsk natron
  • 5 spsk havregryn
  • 2 spsk honning
  • 1/2 banan
  • 1 spsk kokosolie
  • 1/2 tsk vaniljepulver
  • 1/2 tsk salt

Sådan gør du:

  • Bland havregryn og put resten af ingredienserne ned i foodprocessoren. Blend til det bliver en rigtig småkagedej, som du kan forme til runde faste klatter. Tilsæt evt mere af det tørre eller våde, for at tilpasse konsistensen. Hvis du har god tid kan du putte dejen i køleskabet en times tid. Men ellers kan de sagtens ryge direkte i ovnen.
  • Bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader i 8 min. Småkagerne vil ikke se helt færdige ud men det er de ;-).
    Lad dem være mindst 10 minutter, da de ellers vil gå i stykker, hvis du forsøger at fjerne dem.

Tip: Du kan også forme dejbolde og fryse dem ned og bage dem direkte fra fryseren.

Skrevet i: Nyheder, Opskrifter, Sunde kager og snacks

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. 打开Binance账户 skriver

    maj 26, 2025 kl. 3:47 am

    Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

    Svar
  2. binance sign up bonus skriver

    oktober 6, 2024 kl. 7:34 pm

    Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

    Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Følg os på insta

Mit nye tiltag- vildt spændende

Footer

Banankage med valnødder og orangesmag

Rødbededeller

Gulerodskage med fløde­skum og kanel­knas

Copyright © 2025 Storfamilien on the Brunch Pro Theme