Ja en ret stor portion som du kun skal lave i de mængder, hvis du ligesom os bor under samme tag med et hav af DNA relaterede væsner eller hvis du får gæster.
Du skal bruge:
- 1,5 pose grove pastaskruer
- 4 spsk oliven olie
- 2 store løg i skiver
- 2 store pakker champignon i skiver
- 7 fed hvidløg
- 3 tsk timian
- 2 dl hvidvin eller 1 dl æblecider
- 4 dl cashewnødder (skal udblødes i vand mindst to timer)
- 8 dl bouillon
- 4 spsk tomatpure
- salt og peber
- frisk persille
Sådan gør du:
Kog pasta.
I en pande varm olie, steg løg 2 min, tilsæt champignon i skiver, brun let ved høj varme, tilsæt hvidløg og timian, steg videre 2 min, hvis der kommer væde så hæld et op i blenderen, tilsæt vin eller cider og salt og peber. Fjern fra varmen.
I en blender kommes det varme bouillon, cashewnødderne og tomatpure. Du kan evt. tilsætte lidt dijonsennep. Blend det hele og smag saucen godt til, den må gerne være både kraftig og mild på samme tid. Den skal smage af mere end du tror da den synes mildere efter den er blandet med pastaen.
Bland pasta, champignonerne og saucen i et stort fad og drys en masse frisk persille på. Server med en grøn salat.
Velbekomme
Skriv et svar