• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Storfamilien logo

  • Forside
  • Opskrifter
  • Interessante emner
  • Lifestyle i storfamilien
  • Holy House

april 14, 2020

Pasta med cashewnødde-sauce

Ja en ret stor portion som du kun skal lave i de mængder, hvis du ligesom os bor under samme tag med et hav af DNA relaterede væsner eller hvis du får gæster.

Du skal bruge:

  • 1,5 pose grove pastaskruer
  • 4 spsk oliven olie
  • 2 store løg i skiver
  • 2 store pakker champignon i skiver
  • 7 fed hvidløg
  • 3 tsk timian
  • 2 dl hvidvin eller 1 dl æblecider
  • 4 dl cashewnødder (skal udblødes i vand mindst to timer)
  • 8 dl bouillon
  • 4 spsk tomatpure
  • salt og peber
  • frisk persille

Sådan gør du:

Kog pasta.

I en pande varm olie, steg løg 2 min, tilsæt champignon i skiver, brun let ved høj varme, tilsæt hvidløg og timian, steg videre 2 min, hvis der kommer væde så hæld et op i blenderen, tilsæt vin eller cider og salt og peber. Fjern fra varmen.

I en blender kommes det varme bouillon, cashewnødderne og tomatpure. Du kan evt. tilsætte lidt dijonsennep. Blend det hele og smag saucen godt til, den må gerne være både kraftig og mild på samme tid. Den skal smage af mere end du tror da den synes mildere efter den er blandet med pastaen.

Bland pasta, champignonerne og saucen i et stort fad og drys en masse frisk persille på. Server med en grøn salat.

Velbekomme

Hvad syntes du om dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme!

Average rating 3.3 / 5. Vote count: 3

Ingen stemmeafgivelser endnu. Vær den første!

Skrevet i: Aftensmad, Opskrifter

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. cell phone hackers for hire skriver

    juni 22, 2022 kl. 12:50 pm

    Fantastic web site. Lots of useful info here. I am sending it to some pals ans additionally sharing in delicious. And of course, thank you in your sweat!

    Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Primær Sidebar

Følg os på insta

Mit nye tiltag

Footer

Banankage med valnødder og orangesmag

Champignon-stuvning

Chokolade og havregryn fudge-bars.

Copyright © 2022 Storfamilien on the Brunch Pro Theme