• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Storfamilien logo

  • Forside
  • Opskrifter
  • Interessante emner
  • Lifestyle i storfamilien
  • Holy House

april 29, 2020

Majsbrød med chili og squash (gluten-frit)

Et lidt sød majsbrød, som er glutenfrit. Tilføj gerne ekstra krydderier eller pynt med flere farvede peberfrugter, oliven eller feta. Godt som tilbehør til div. retter og som alternativ til brød. Smager også godt dagen efter, hvis det har stået i køleskab.

Du skal bruge:

  • 1 æg
  • 2 dl mælk
  • 1 tsk æblecidereddike
  • 3 dl majsmel
  • 2 dl havregryn blendet til mel
  • 1 1/2 spsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 1/4 tsk natron
  • 1/2 dl surmælkprodukt (jeg brugte kefir)
  • 1 spsk rørsukker
  • 1 spsk kokosolie
  • 1 squash
  • 1 dl majs
  • 2 røde chilier eller jalapeños, skåret i skiver til pynt.

Sådan gør du:

Forvarm ovnen til 200 grader. I en lille skål skal du blande mælk, æg, kefir, sukker, olie og eddike.

I en større skål bland majsmel, havremel, bagepulver, salt og natron.

Bland det tørre med det våde. Rør til en ensartet tyk klistret masse.
Vend revet squash og majs i.

Put det i en lille bradepande. Stik pynten ned i dejen.

Bag i 25-27 min eller indtil du kan stikke en tandstik i uden, at noget hænger fast.
Lad den lige køle af 5 minutter inden du serverer den som tilbehør.

Skrevet i: Aftensmad, Nyheder, Opskrifter

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Følg os på insta

Mit nye tiltag- vildt spændende

Footer

Banankage med valnødder og orangesmag

Rogn­deller

Gulerodskage med fløde­skum og kanel­knas

Copyright © 2025 Storfamilien on the Brunch Pro Theme