En stor portion til ca 8 personer.

Du skal bruge:
4 spsk olivenolie
2 løg, i skiver
5 gulerødder, i skiver
1 bundt selleri, i skiver
2 røde peberfrugter, i skiver
6 fed hvidløg, most
1 kg røde kartofler, skåret i mundrette firkanter
2 poser frosne majs (400g pr. stk)
2 laurbærblade
1,5 l grøntsagsbouillion
1/4 l piskefløde
1 tsk chili
2 tsk salt
1 tsk peber
1 tsk smoked paprika
1 tsk gurkemeje
Sådan gør du:
I en stor gryde skal olien varmes op, tilsæt løg, gulerødder, selleri og peberfrugter, sautér i 8-10 min. Tilsæt hvidløg.
Tilsæt kartofler, den ene pose majs, laurbærblade og bouillionen. Bring det i kog og lad det småsimre under låg i 20-25 min, indtil kartoflerne er færdige.
Put i mellemtiden den anden pose majs i blenderen og tag 3 suppeskeer kogende suppe oven i den frosne majs og blend det. Tilsæt mere suppe, hvis det er for tykt til at blende. Blend det cremet.
Bland majsssuppen ned i gryden og tilsæt alle krydderier. Lad det lige simre 8-10 min mere.
Tilsæt fløden … lad det simre lidt for sidste gang og smag til med ekstra salt og peber og evt lidt citronsaft.
Server evt. med nybagte grovbrød.
Husk at fjerne laurbærbladene.
For resten fik vi den idé, at putte feta på under serveringen, det smagte ret godt
Enjoy søde venner.
Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.
Useful information. Lucky me I found your site unintentionally, and I’m stunned why this twist of fate did not took place earlier! I bookmarked it.