• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Storfamilien logo

  • Forside
  • Opskrifter
  • Interessante emner
  • Lifestyle i storfamilien
  • Holy House

maj 29, 2020

Krydrede linsefrikadeller

Dejlige smagfulde deller. Vi spiste dem bare på ristet rugbrød med en salat til. Super i madpakken dagen efter.

DET SKAL DU BRUGE:

  • 400 g tørrede røde eller brune linser
  • 2 løg
  • 4 æg
  • 1 spsk fintrevet frisk ingefær
  • 6 spsk. havregryn
  • 1 stor spsk. rød karrypasta
  • 2 spsk. fiskesauce

Sådan gør du:

Blend havregryn og tilsæt halvdelen af linserne. Tilsæt resten af ingredienserne og blend.

Put i en skål og rør resten af linserne i. Steg i olie. Hvil i 20 min i køleskabet.
Steg i 4 minutter på hver side.

Hvad syntes du om dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme!

Average rating 4 / 5. Vote count: 3

Ingen stemmeafgivelser endnu. Vær den første!

Skrevet i: Aftensmad, Nyheder, Opskrifter

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Primær Sidebar

Følg os på insta

Mit nye tiltag

Footer

Banankage med valnødder og orangesmag

Dahl med blomkål og kartofler

Hvid bønne-brownie

Copyright © 2022 Storfamilien on the Brunch Pro Theme