• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Storfamilien logo

  • Forside
  • Opskrifter
  • Interessante emner
  • Lifestyle i storfamilien
  • Holy House

juli 6, 2020

Indisk inspireret quinoa-gryde

Brug lidt tid på, at smage den til. Den kan blive utrolig velsmagende, hvis du lige kræser lidt om den, inden den serveres.

Det skal du bruge:

  • 2 spsk kokosolie
  • 1 spsk rød karry
  • 4 spsk stødt koriander
  • 2 tsk spidskommen
  • 4 rødløg
  • 5 fed hvidløg
  • 1 gurkemejerod
  • 4 spsk peanutbutter
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 300g rød quinoa
  • 2 dåser kokosmælk
  • 2 spsk soja
  • Limesaft og havsalt til at smage til med

    Tilbehør:
  • cremefraiche
  • brød

sådan gør du:

varm olien, svits rød karry, koriander og spidskommen. Det skal lige blive en smule brunt, uden at blive brændt. Stil til side lidt.
Put hvidløg og gurkemejerod i foodprocessoren og blend det helt fint. Put løgene i og blend dem fint også. Put det i gryden ved middel varme og svits det sammen.
Tilsæt peanutbutter og flåede tomater, rør godt.
Tilsæt nu kokosolie og quinoa. Lad det simre en halv times tid indtil quinoaen er perfekt.
Smag til med limesaft, rød karry og havsalt.

Server med brød og cremefraiche.

Hvad syntes du om dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme!

Average rating 5 / 5. Vote count: 3

Ingen stemmeafgivelser endnu. Vær den første!

Skrevet i: Aftensmad, Nyheder, Opskrifter

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Primær Sidebar

Følg os på insta

Mit nye tiltag

Footer

Banankage med valnødder og orangesmag

Kartoffel moussaka

Raw bountybites

Copyright © 2022 Storfamilien on the Brunch Pro Theme