• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Storfamilien logo

  • Forside
  • Opskrifter
  • Interessante emner
  • Lifestyle i storfamilien
  • Holy House

april 9, 2020

Veganske burgerbøffer

I går fik vi burgere til aftensmad. Rigtig søndagsmad!
Vi lavede nogle hjemmelavede vegetarbøffer, som blev en succes. Konsistensen er blød indeni, og super sprød udenpå, og så smager de vildt godt.
Opskriften er inspireret af en Politiken-opskrift …..

Dette skal du bruge til de lækreste veganer burger-bøffer:

  • 500 gram champigoner
  • 1 stort løg🧅
  • 1 dåse kidneybønner
  • 2 dl grove basmati ris
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 3 spsk soyasauce
  • 1 spsk salt
  • 1 tsk grov peber
  • 1/4 tsk røget paprika
  • 100 gram havregryn 
  • 2 spsk speltmel

    Sådan gør du:
  • Kog ris efter pakkens vejledning.
  • Hak champignoner og løg fint, og steg dem på panden til champignonerne ikke længere sejler i væske.
  • I en foodprocessor blendes kogte ris, stegt løg og champignoner, afdryppede kidneybønner, samt salt, paprika, peber, soya og chilisauce.
  • Massen skal være tyk og grynet. I den blendede masse røres mel og havregryn i med en ske, og så er farsen klar!
  • Form bøfferne i en lille håndflades størrelse, drys dem med lidt mel, og steg dem sprøde i evt. kokosolie på panden.

De smagte skønt i burgere med aioli og hjemmesyltede rødløg. Men de kan helt sikkert bruges til en masse andet.

Hvad syntes du om dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme!

Average rating 5 / 5. Vote count: 3

Ingen stemmeafgivelser endnu. Vær den første!

Skrevet i: Aftensmad, Opskrifter

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Primær Sidebar

Følg os på insta

Mit nye tiltag

Footer

Banankage med valnødder og orangesmag

Karrysuppe med roasted blomkål

Chokolade og tahin havregrynsbarer

Copyright © 2022 Storfamilien on the Brunch Pro Theme