En dejlig svampet gulerodskage fyldt med sunde nærende ting og sager. Egentlig opfundet til min kræsne søn Julius. Den faldt så i god jord hos hele rækken især med flødeskum og knas.
Du skal bruge:
200g havregryn
100g valnødder
300 g gulerødder ( ca 3 stk, 1 blendes med, 2 rives og vendes i tilsidst)
100 g dadler
3 spsk kokosolie
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljepulver
1 spsk honning
1 spsk kanel
1 dl mælk ( jeg brugte mandelmælk)
1/2 tsk salt
3 æg
Topping:
Flødskum og knas lavet af en håndfuld hakket valnødder og 1 tsk kanel brunet i en spsk honning på panden … kølet af til det er sprødt og karamelagtig.
Sådan gør du:
Blend alt i foodprocessoren, start med at blende havregryn til mel, dernæst blend en gulerod med i skriver og valnødder samt dadler… blend til fint og ensartet med resten af ingredienserne.
Resten af gulerødderne som er revne vendes i tilsidst. Hæld i en smurt form og stik evt nogle hele valnødder ned hist og her i overfladen.
Bag 35 min ved 180 grader varmluft
Køl af og server ned flødeskum og knas eller bare som den er.
Holder fint i køleskabet et par dage
zoritoler imol skriver
I was more than happy to search out this net-site.I wanted to thanks in your time for this excellent read!! I undoubtedly enjoying every little bit of it and I’ve you bookmarked to check out new stuff you blog post.