• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Storfamilien logo

  • Forside
  • Opskrifter
  • Interessante emner
  • Lifestyle i storfamilien
  • Holy House

september 18, 2020

Gulerod og bananbrød over natten

Et sundt brød som er lidt længe undervejs men bestemt vær at vente på. I denne version er der en håndfuld valnødder i men vær gerne kreativ og put andre slags nødder i eller chokoladestykker.

Du skal bruge:

  • 4, 5 dl havregryn
  • 1 tsk natron
  • 1 tsk kanel
  • 3/4 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 1/4 tsk muskat
  • 3 bananer, mosede
  • 1 stor gulerod, fintrevet ca 1-2 dl
  • 1/2 dl akacie honning
  • 1 dl plantemælk
  • 1/2 dl olie
  • 2 tsk vaniljepulver
  • 2 æg
  • en håndfuld grofthakket valnødder

Sådan gør du:

  • Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Gør en rugbrødsform klar med bagepapir eller smør den.
  • Bland alle ingredienserne. Held i form, put i ovnen og bag i 35 min uden at åbne lågen. Sluk ovnen og lad den stå derinde yderligere 10 min. Så skulle den gerne være gennembagt,(hvis ikke tænder du ovnen og bager videre indtil den er færdig). Brug en tandstik og stik ned i, hvis der intet hænger ved, er den færdig.
  • Lad den køle af. Dæk den til og stil i køleskabet over natten. Den smager så meget bedre på dag 2 og 3.

Hvad syntes du om dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Ingen stemmeafgivelser endnu. Vær den første!

Skrevet i: Nyheder

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Primær Sidebar

Følg os på insta

Mit nye tiltag

Footer

Banankage med valnødder og orangesmag

Cremet hokkaido suppe

Mungbønne krydderkage

Copyright © 2022 Storfamilien on the Brunch Pro Theme