![](https://storfamilien.dk/wp-content/uploads/2021/02/9EE172F0-BCD2-40D0-ACC4-FA5C90CB3CEB-768x1024.jpeg)
Denne tærte smager langt bedre end det lyder. Nem og billig hverdagsmad.
Du skal bruge:
- til bunden:
- 150 g grahamsmel
- 100 gram finvalsede havregryn
- 1/2 dl mel
- 1 dl vand
- 1/2 tsk salt
- 4 spsk creme fraiche
- 2 spsk olivenolie
Til fyldet: - 600 g løg
- 2 spsk olie
- 3 spsk balsamico
- 2 spsk honning
- 2 tsk timian
- salt og peber
- 200 g revet mozzerella
- 8 æg
- 1 1/2 dl creme fraiche
- 2 tsk salt
Sådan gør du:
Lav bunden ved, at røre alle tingene sammen, hvis dejen bliver for tør tilsætter du lidt mere vand. Mas den ned i et smurt fad. Jeg brugte et lasagnefad.
Forbag den 15 min ved 180 grader varmluft. I mellemtiden skærer du løgene i skiver og steger dem på en pande i olie, balsamico, honning og timian. Svits til de er karamelliseret og gyldne. Smag til med salt og peber og evt. mere af de andre smagsgivere.
Fordel løgene på tærten.
Pisk æg, creme fraiche, salt og revet ost sammen og fordel ovenpå løgene..
Bag den færdig i ca. 25 min.
Server med en frisk grøn salat til.
Skriv et svar