• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Storfamilien logo

  • Forside
  • Opskrifter
  • Interessante emner
  • Lifestyle i storfamilien
  • Holy House

juni 24, 2020

Chokolade og tahin havregrynsbarer

Drøn let at lave og tager ingen tid. Spis dem kolde og skær det ud i ikke for store firkanter, da det mætter meget. Disse blev lavet som en lille aftensnack på Mikkels fødselsdag.

Det skal du bruge:

  • 15 dadler uden sten
  • 1 tsk honning
  • 3 dl havregryn
  • 0,75 dl tahin
  • 100g chokolade
  • 1 spsk kokosolie
  • Havsalt
  • sesamfrø

Sådan gør du:

  • Blend dadler og havregryn i foodprocessoren, tilsæt honning og tahin. Blend indtil en ensartet masse. Den er færdig, når den hænger sammen og ville kunne trilles til havregrynskugler, hvis det ellers var det vi skulle ;-). Hvis den er for tør og grynet tilsættes lidt kokosolie indtil konsistensen er perfekt.
  • Så trykkes massen ud i en lille form eller en stor madkasse, mas den godt sammen.
  • Smelt chokoladen i mikroovnen, rør og tilsæt kokosolien. Smør det ud over massen og drys med sesamfrø og lidt havsalt.
  • Sæt den nu i kølskabet mindst et par timer, hvorefter den skæres i små tern og serveres.

Skrevet i: Nyheder, Sunde kager og snacks

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Registrieren skriver

    juli 13, 2025 kl. 9:31 am

    Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

    Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Følg os på insta

Mit nye tiltag- vildt spændende

Footer

Banankage med valnødder og orangesmag

Chili sin Carne

Gulerodskage med fløde­skum og kanel­knas

Copyright © 2025 Storfamilien on the Brunch Pro Theme