• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Storfamilien logo

  • Forside
  • Opskrifter
  • Interessante emner
  • Lifestyle i storfamilien
  • Holy House

september 9, 2020

Chokolade og havregryn fudge-bars.

Disse barer er faktisk nærmere en dessert. De smager skønt, tænker at vanilje-is til, ville være en en ret så skøn dessert. Jeg spiste to stk her til min eftermiddags kaffelatte, oh det spiller maks og kan klart anbefales..

Det skal du bruge:


Havregrynsblandningen:

  • 3,5 dl havregryn 
  • 1/2 tsk salt
  • 1 dl honning eller sirup
  • 1/2 dl peanutbutter/creamy
  • 1 spsk vand
  • 1 tsk vanilje

    Fudge:
  • 100g mørk chokolade
  • 1 dl peanutbutter

sådan gør du:

  • Gør en lille bradepande eller en større plastikbeholder klar med bagepapir
  • Rør honning, peanutbutter, vand og vanilje sammen indtil det er helt glat.
  • rør havregryn og salt i
  • Put 2/3 af massen i beholderen og pres det godt ned til at danne bunden. Brug evt bagsiden af en våd ske til at presse det ned med da det er mega klistret.
  • I en anden skål skal chokoladen forsigtig smeltes og 1 dl peanutbutter tilsættes, røres indtil det er cremet og ensartet. Smør det nu oven på havregrynsbunden.
  • Nu drysses toppen på som er resten af havregrynsblandningen, pres det lidt ned i massen.
  • Frys enten i fryser eller køleskab indtil du kan skære barer af det. Spis det koldt.
  • Mangler du en god billig foodprocessor, så find den her

Skrevet i: Nyheder, Opskrifter, Sunde kager og snacks

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. izveidot binance kontu skriver

    juli 7, 2025 kl. 11:00 pm

    Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me? https://www.binance.info/tr/join?ref=UT2YTZSU

    Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Følg os på insta

Mit nye tiltag- vildt spændende

Footer

Banankage med valnødder og orangesmag

Thai inspireret karrynudler

Gulerodskage med fløde­skum og kanel­knas

Copyright © 2025 Storfamilien on the Brunch Pro Theme