Disse barer er faktisk nærmere en dessert. De smager skønt, tænker at vanilje-is til, ville være en en ret så skøn dessert. Jeg spiste to stk her til min eftermiddags kaffelatte, oh det spiller maks og kan klart anbefales..
Det skal du bruge:
Havregrynsblandningen:
- 3,5 dl havregryn
- 1/2 tsk salt
- 1 dl honning eller sirup
- 1/2 dl peanutbutter/creamy
- 1 spsk vand
- 1 tsk vanilje
Fudge: - 100g mørk chokolade
- 1 dl peanutbutter
sådan gør du:
- Gør en lille bradepande eller en større plastikbeholder klar med bagepapir
- Rør honning, peanutbutter, vand og vanilje sammen indtil det er helt glat.
- rør havregryn og salt i
- Put 2/3 af massen i beholderen og pres det godt ned til at danne bunden. Brug evt bagsiden af en våd ske til at presse det ned med da det er mega klistret.
- I en anden skål skal chokoladen forsigtig smeltes og 1 dl peanutbutter tilsættes, røres indtil det er cremet og ensartet. Smør det nu oven på havregrynsbunden.
- Nu drysses toppen på som er resten af havregrynsblandningen, pres det lidt ned i massen.
- Frys enten i fryser eller køleskab indtil du kan skære barer af det. Spis det koldt.
- Mangler du en god billig foodprocessor, så find den her
Skriv et svar