• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Storfamilien logo

  • Forside
  • Opskrifter
  • Interessante emner
  • Lifestyle i storfamilien
  • Holy House

juli 31, 2020

Bønnepostej

Vegetarpålæg, -et lækkert alternativ til leverpostej. Jeg brugte mungbønner men tænker, at andre typer bønner og linser med fordel kan bruges.

Til bønnepostej skal du bruge:

  • ca 300g kogte mung-bønner
  • Letristede solsikkekerner el. hasselnødder 3/4 dl
  • Balsamico eddike 1 spsk
  • Olivenolie 4 spsk
  • Vand 3 spsk
  • Revet muskatnød (drys lidt ad gangen)
  • Sød paprika 3/4 tsk
  • Cayennepeber 1/4 tsk
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du:
Kog bønnerne som anvist og afkøl. Kom bønner, olivenolie, balsamico og vand i en foodprocessor og blend et øjeblik. Kom resten af krydderierne ved og blend det hele. Smag til med salt og peber. Rist og hak solsikkekerner eller hasselnødder og rør dem i postejen. Server i lille fladt fad med rugbrød, syltet agurk eller rødbede.

Skrevet i: Nyheder, Opskrifter

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Følg os på insta

Mit nye tiltag- vildt spændende

Footer

Banankage med valnødder og orangesmag

Grov grøntsagstærte

Gulerodskage med fløde­skum og kanel­knas

Copyright © 2025 Storfamilien on the Brunch Pro Theme