
Jamen altså, det er sku ikke for sjov, at jeg render og fryser bananer ned ustandselig. Det er magisk at frosne bananer bliver til softice, det er jeg stadig ikke kommet mig over, trods det at jeg ca har lavet banan softice i 20 år 😉
Jeg er netop på vej ud af en lang diæt, hvor jeg ikke har måtte få laktose og gluten. Så derfor har jeg i nu 5 uger spist banansoftice hver eneste dag til morgenmad, dog med forskellige flavors og topping. I dag lavede jeg en til Julius, da han er hjemme med lidt feber. Så gælder det om at serverer noget friskt og vitaminfyldt. Han spiste dog også hele skålen på få minutter, det lille væsen!
Banan/ avokado-is med ingefær
Det skal du bruge:
- 2 frosne bananer
- 1 frossen avokado
- Ingefær, ca to stykke skiver skåret af en knold
- Kokosmælk, til at hjælpe foodprocessoren eller blenderen i gang.
- 2 spsk kokosfibermel
- 1 spsk koksfedt/olie
Sådan gør du?
Blend alt indtil det bliver en cremet softice. Pas på ikke at putte for meget kokosmælk i, da det så nærmere bliver til en smoothie og det er slet slet ikke det samme.
Pynt som du lyster.
Skriv et svar