Brug lidt tid på, at smage den til. Den kan blive utrolig velsmagende, hvis du lige kræser lidt om den, inden den serveres.
Det skal du bruge:
- 2 spsk kokosolie
- 1 spsk rød karry
- 4 spsk stødt koriander
- 2 tsk spidskommen
- 4 rødløg
- 5 fed hvidløg
- 1 gurkemejerod
- 4 spsk peanutbutter
- 2 dåser hakkede tomater
- 300g rød quinoa
- 2 dåser kokosmælk
- 2 spsk soja
- Limesaft og havsalt til at smage til med
Tilbehør: - cremefraiche
- brød
sådan gør du:
varm olien, svits rød karry, koriander og spidskommen. Det skal lige blive en smule brunt, uden at blive brændt. Stil til side lidt.
Put hvidløg og gurkemejerod i foodprocessoren og blend det helt fint. Put løgene i og blend dem fint også. Put det i gryden ved middel varme og svits det sammen.
Tilsæt peanutbutter og flåede tomater, rør godt.
Tilsæt nu kokosolie og quinoa. Lad det simre en halv times tid indtil quinoaen er perfekt.
Smag til med limesaft, rød karry og havsalt.
Server med brød og cremefraiche.
Skriv et svar