Smager skønt!. Hvis du er moccafreak, kan du evt tilsætte lidt neskaffe i massen og det vil smage skønt. I en luksusudgave kan de dybes i chokolade. Hvis der er nogen tiloveres kan de sagtens opbevares i køleskabet nogle dage.
Det skal du bruge:
- 1 dl peanutbutter
- 1 dl honning
- 1/2 dl kokosolie
- 1/2 tsk vaniljepulver
- 1/4 tsk salt
- 4 dl havregryn
- 1/2 dl kakaopulver
Sådan gør du:
- Gør en lille firkantet beholder klar med bagepapir eller madpapir (på størrelse med en minibradepande eller en stor madkasse).
- Varm olien til den smelter og rør peanutbutteren i. Put vanilje og salt i og rør indtil massen er helt ensartet og glat.
- Put havregryn og kakaopulver i og rør til det er ensartet.
- Mas det ned i beholderen med bagsiden af en ske. Giv den hele armen og mas så hårdt du kan (du kan evt. putte et lag mørk chokolade på som glasur)
- Stil det i fryseren indtil det er hårdt mok til at skære i barer, server med det samme.
Skriv et svar