I princippet kan man putte alle mulige rester fra køleskabet i denne ret. Du kan også vælge og putte lidt chili i retten, men lige meget hvad er det vigtigt at putte en god chilisauce på efterfølgende.
Du skal bruge:
- 375g ikke kogt brun ris
- 9 dl vand
- 2 dåser kidneybønner
- 400 g majs
- 2 dåser flåede tomater
- 300 revet cheddar
- 1 glas salsasauce (315g) medium eller hot.
- 500 g creme fraiche
- friskkværnet peber
- 3 rødløg, hakket
- 300 g sorte stenfrie oliven, grofthakket
Sådan gør du:
- Kog risene, 35-40 minutes.
- Varm ovnen til 175 grader. Put bønner, majs, flåede tomater, halvdelen af cheddaren og ris i en stor skål.
Bland salsa, creme fraiche og peber i. Hæld i et lasagnefad. Top med løg og oliven - Bag i 30 minutter, hæld resten af osten over, tilbage i ovnen til osten lige akkurat er smeltet, i 5-10 minutter.
Lad stå i 10 minutter inden servering.
Jeg serverede krydrede rugbrødshapser og gulerodssmoothie til.
Husk at finde chilisauce frem.
Skriv et svar