• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Storfamilien logo

  • Forside
  • Opskrifter
  • Interessante emner
  • Lifestyle i storfamilien
  • Holy House

august 24, 2020

Mango kokosbarer med chokoladetop

Jeg har altid haft en forkærlighed for alt eksotisk. Her nogle halvfrosne bountybarer med et lag mango. Du kan enten lavet mangolaget tykt som på billedet og så spise det som en slags is, halvfrossent eller også kan du lave et helt tyndt lag mango og så lade dem tø helt op. Begge dele er lexi 😉

Du skal bruge:

  • 4 dl kokosmel
  • 2/3 dl kokosmælk
  • 2/3 dl kokosolie
  • 1 spsk akaciehonning
  • l pose frossen mango, 250g (brug gerne mindre i kagen og spis dermed i lille portion lækkert mangois under processen)
  • 1 spsk mælk


    Top:
  • 2/3 dl kakaopulver
  • 1/2 dl honning
  • 2/3 dl kokosolie

Bland kokosmel, akaciehonning med koksmælk og olie. Konsistensen skal være en tyk klistret masse som kan masses ned i en lille bradepande eller en firkantet beholder på størrelse med en stor madkasse. Så put gerne mere af det våde i, hvis det bliver for tørt.
Blend mango med mælk spred over kokoslaget. Som sagt kan du spise lidt af mangoisen, da der bliver lige i overkanten, frys 45 min. Held chokolademassen (de tre ingredienser blandes i en skål) over- sæt tilbage på frys indtil den skal spises , hvor du tager den op kort inden.

Skrevet i: Nyheder, Sunde kager og snacks

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. binance skriver

    maj 28, 2025 kl. 9:41 am

    Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

    Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Følg os på insta

Mit nye tiltag- vildt spændende

Footer

Banankage med valnødder og orangesmag

Tikka masala vegetar

Gulerodskage med fløde­skum og kanel­knas

Copyright © 2025 Storfamilien on the Brunch Pro Theme