Efter jeg er stoppet med gluten er alle de kager jeg ligger op her egentlig glutenfrie, og det har det faktisk altid været, idet jeg jo aldrig bruger hvedemel eller rugmel for den sags skyld.
Denne kage blev spist på nul komma fem. Tror egentlig den ville være endnu bedre efter en nat i køleskabet og evt. med lidt chokolade ovenpå men så langt et liv fik denne kreation ikke. Jeg puttede rabarbergrød i, men alle grøde kan bruges, eller bananer, hvis det skulle være.
Jeg serverede mit eget stykke med lidt rabarberkompot og en skefuld creme fraiche, det var faktisk himmelsk 🙂
Du skal bruge:
- 4 dl mandelmel ( mandler malet i foodprocessoren)
- 1/2 tsk salt
- 1 tsk bagepulver
- 1 dl æblegrød ( jeg brugte rabarber/ jordbær grød, da det lige var det jeg havde, bananer kan også bruges)
- 1 dl peanutbutter
- 1 dl kokosolie
- 2 spsk honning
- En håndfuld små chokoladeknapper
- 4 spsk hørfrø
- 2 æg
Sådan gør du:
- Varm ovnen til 180 grader varmluft
- Bland alt i en skål
- Bag ca. 20 min.
- Afkøl
En sund og glutenfri kage
Skriv et svar