• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Storfamilien logo

  • Forside
  • Opskrifter
  • Interessante emner
  • Lifestyle i storfamilien
  • Holy House

juli 27, 2020

Knækbrød med chiafrø

Dette knækbrød er nok det bedste til dato og helt uden mel. Der bliver godt gang i maven, skulle jeg hilse og sige. Denne her opskrift er til to plader i ovnen.

Du skal bruge:

  • 13 dl blandede frø efter eget valg ( græskarkerner, hørfrø, sesamfrø, solsikkekerner)
  • 2 dl chiafrø
  • ca 6 dl vand
  • 2 tsk salt

Sådan gør du:

Hæld alle kerner og salt i en skål. Tilsæt 6 dl vand og rør rundt. Lad dejen stå i 10 min. Det bliver til en stor fedtet klump, hvis det er for tørt skal der lidt mere vand i.

Spred ud på en bageplade med en dejskraber, til dejen er ensartet fordelt. Snit firkanter med en pizzaskærer.

Bag i ovnen ved 150 grader i 1 time og 15 minutter, måske længere.

Lad dem afkøle, inden du knækker dem op.

Skrevet i: morgenmad, Nyheder

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Iscriviti per ottenere 100 USDT skriver

    oktober 7, 2025 kl. 5:07 pm

    Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

    Svar
  2. Create Personal Account skriver

    juli 21, 2025 kl. 11:34 am

    Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

    Svar
  3. binance skriver

    januar 8, 2025 kl. 2:10 am

    Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

    Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Følg os på insta

Mit nye tiltag- vildt spændende

Footer

Banankage med valnødder og orangesmag

Cajun-style røde bønner og ris

Gulerodskage med fløde­skum og kanel­knas

Copyright © 2025 Storfamilien on the Brunch Pro Theme