• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Storfamilien logo

  • Forside
  • Opskrifter
  • Interessante emner
  • Lifestyle i storfamilien
  • Holy House

juli 27, 2020

Knækbrød med chiafrø

Dette knækbrød er nok det bedste til dato og helt uden mel. Der bliver godt gang i maven, skulle jeg hilse og sige. Denne her opskrift er til to plader i ovnen.

Du skal bruge:

  • 13 dl blandede frø efter eget valg ( græskarkerner, hørfrø, sesamfrø, solsikkekerner)
  • 2 dl chiafrø
  • ca 6 dl vand
  • 2 tsk salt

Sådan gør du:

Hæld alle kerner og salt i en skål. Tilsæt 6 dl vand og rør rundt. Lad dejen stå i 10 min. Det bliver til en stor fedtet klump, hvis det er for tørt skal der lidt mere vand i.

Spred ud på en bageplade med en dejskraber, til dejen er ensartet fordelt. Snit firkanter med en pizzaskærer.

Bag i ovnen ved 150 grader i 1 time og 15 minutter, måske længere.

Lad dem afkøle, inden du knækker dem op.

Hvad syntes du om dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Ingen stemmeafgivelser endnu. Vær den første!

Skrevet i: morgenmad, Nyheder

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Primær Sidebar

Følg os på insta

Mit nye tiltag

Footer

Banankage med valnødder og orangesmag

Fennikelsalat med grillet squash

Hvid bønne-brownie

Copyright © 2022 Storfamilien on the Brunch Pro Theme