• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Storfamilien logo

  • Forside
  • Opskrifter
  • Interessante emner
  • Lifestyle i storfamilien
  • Holy House

januar 1, 2022

Kirsebær­trifli

Kirsebærtrifli blev opfundet da vi efter jul have købt alt for meget piskefløde og egentlig også havde en ekstra karton kirsebærsauce. Den sad lige i skabet. Typisk mig glemte jeg alt om at måle og veje ingredienserne, men det kommer sig vist ikke så nøje, det kan umuligt gå galt.

Du skal bruge:

  • 1/2 l piskefløde
  • Vaniljepasta eller pulver efter smag
  • Ca 200 g havregryn
  • 1 håndfuld nødder, grofthakket
  • 100 g sukker
  • 100 g smør
  • 1 karton kirsebærsauce (1/2 l)
  • 1 citron

Sådan gør du:

  • Rist havregryn og nødder på en tør pande til det er gyldent. Tilsæt smør og sukker og skru lidt ned og lad det smelte og riste med et par minutter.
  • Spred ud på bagepapir og lad tørre.
  • Pisk fløden til skum og tilsæt vanilje
  • Rør safteb fra 1 citron i kirsebærsaucen.
  • Lav lag i en glasskål og sæt i køleskabet.
  • I køleskabet mindst et par timer
  • Tænk at vi fik hvid Jul

Skrevet i: Nyheder, Opskrifter

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Følg os på insta

Mit nye tiltag- vildt spændende

Footer

Banankage med valnødder og orangesmag

Kikærtebowl med Svampe

Gulerodskage med fløde­skum og kanel­knas

Copyright © 2025 Storfamilien on the Brunch Pro Theme