
Kirsebærtrifli blev opfundet da vi efter jul have købt alt for meget piskefløde og egentlig også havde en ekstra karton kirsebærsauce. Den sad lige i skabet. Typisk mig glemte jeg alt om at måle og veje ingredienserne, men det kommer sig vist ikke så nøje, det kan umuligt gå galt.
Du skal bruge:
- 1/2 l piskefløde
- Vaniljepasta eller pulver efter smag
- Ca 200 g havregryn
- 1 håndfuld nødder, grofthakket
- 100 g sukker
- 100 g smør
- 1 karton kirsebærsauce (1/2 l)
- 1 citron
Sådan gør du:
- Rist havregryn og nødder på en tør pande til det er gyldent. Tilsæt smør og sukker og skru lidt ned og lad det smelte og riste med et par minutter.
- Spred ud på bagepapir og lad tørre.
- Pisk fløden til skum og tilsæt vanilje
- Rør safteb fra 1 citron i kirsebærsaucen.
- Lav lag i en glasskål og sæt i køleskabet.
I køleskabet mindst et par timer Tænk at vi fik hvid Jul
Pretty great post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I have truly loved surfing around your blog posts. After all I’ll be subscribing for your rss feed and I’m hoping you write again very soon!
Some truly interesting points you have written.Assisted me a lot, just what I was searching for : D.