Kirsebærtrifli blev opfundet da vi efter jul have købt alt for meget piskefløde og egentlig også havde en ekstra karton kirsebærsauce. Den sad lige i skabet. Typisk mig glemte jeg alt om at måle og veje ingredienserne, men det kommer sig vist ikke så nøje, det kan umuligt gå galt.
Du skal bruge:
- 1/2 l piskefløde
- Vaniljepasta eller pulver efter smag
- Ca 200 g havregryn
- 1 håndfuld nødder, grofthakket
- 100 g sukker
- 100 g smør
- 1 karton kirsebærsauce (1/2 l)
- 1 citron
Sådan gør du:
- Rist havregryn og nødder på en tør pande til det er gyldent. Tilsæt smør og sukker og skru lidt ned og lad det smelte og riste med et par minutter.
- Spred ud på bagepapir og lad tørre.
- Pisk fløden til skum og tilsæt vanilje
- Rør safteb fra 1 citron i kirsebærsaucen.
- Lav lag i en glasskål og sæt i køleskabet.
Skriv et svar