• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Storfamilien logo

  • Forside
  • Opskrifter
  • Interessante emner
  • Lifestyle i storfamilien
  • Holy House

april 8, 2020

Champignon-stuvning

Champignonstuvning med blomkålsmos.

Skøn hverdagsmad, vi havde til et måltid. Almindelige familier vil nok have til to dage med mindre i er typerne som spiser ufattelige store portioner.

  • En god slat olivenolie
  • 1 stort løg
  • 6 fed hvidløg
  • Et bundt bladselleri
  • 6 gulerødder
  • 500g eller mere. champignon
  • 3 tsk kyllinge krydderi (brugte det fra knorr men anet er fint)
  • 1 dl smør
  • 1, 5 dl mel
  • 1 dl hvidvinseddike
  • 8 dl kyllingebouillion
  • 1 dåse kokosmælk
  • salt og peber

Mos:

  • 2 blomkål
  • 1 kg kartofler
  • stor spsk smør
  • lidt mælk
  • salt og peber

Opvarm olivenolie på middel varme i en stor gryde.
Tilsæt hvidløg, løg og selleri, steg i 3-5 min eller indtil løgene bliver gennemsigtige.
Tilsæt så gulerødder og champignon, steg videre og tilsæt salt, peber og kyllingekrydderiet.
Steg indtil champignonerne bliver let lysebrune.
Put smøren i og rør.
Hæld melet over og rør grundigt.
Hæld så hvidvinseddiken over og rør.
Så skal bouillonen i og kokosmælken.
Rør til der ingen melklumper er og sovsen bliver dejlig tyk.
Småkog 10-15 min
Smag til

Mos:

Del blomkål i små buketter, skær kartofler i tern.
Kog i ca 10 min til begge dele er møre, hæld vandet fra
Mix i en blender eller med en stavblender.
Hæld en slat mælk og smør i og mix til den sidder lige i skabet
krydder med salt og peber.

Holy Macrony it’s not so bad!

Hvad syntes du om dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

Ingen stemmeafgivelser endnu. Vær den første!

Skrevet i: Aftensmad, Opskrifter

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Primær Sidebar

Følg os på insta

Footer

Granola med tahin

Vegetar lasagne

Holy Macrony kage

Copyright © 2021 Storfamilien on the Brunch Pro Theme