Hvid bønnebrownie med peanuts og chokolade.
I går var vi på skovtur, og ud over nogle lækre sandwich (af surdejsboller naturligvis), så fik vi også denne lækre bønnebrownie som smager meget syndigere end den egentlig er.
Dette skal du bruge:
3 æg
350 gram kogte hvide bønner
50 gram havregryn
1 dl peanutbutter
1 dl vand
4 spsk honning
2 tsk kanel
2 tsk bagepulver
Lidt salt
1 tsk vaniljepulver
1 dl peanuts
50 gram mørk chokolade
Æg piskes skummende og luftige med en håndmixer i en skål. Hak peanuts og chokolade, og stil det til siden i en skål for sig.
Blend så resten af ingredienserne i en foodprocessor, til det er en tyk grødet masse uden for mange klumper.
Vend massen i de luftige æg. Beklæd en kageform med bagepapir, og fordel dejen i et jævn lag i formen.
Drys så peanuts og chokolade over.
Bag kagen ved 180 grader i 35 min.
Vi spiste den kun efter et par timers afkøling, men er ikke i tvivl om, at den havde været endnu bedre efter en nat i køleskabet. En sundere eftermiddagskage får du her opskriften på.
Enjoy…
Jeanette skriver
Denne brownie ser bare så lækker ud, så nu er jeg i gang med at koge bønner, så jeg kan lave den. Tak for en fed blog med super lækre opskrifter :-).