• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Storfamilien logo

  • Forside
  • Opskrifter
  • Interessante emner
  • Lifestyle i storfamilien
  • Holy House

april 28, 2020

Granola med tahin

Endnu en udgave, nu med tahin. Lexi, lexi, lexi… Brug det som drys oven på din daglige havregryn.

Du skal bruge:

  • 6 dl grovvalset havregryn
  • 2 dl nødder eller mandler, grovhakket.
  • 1 dl tahin
  • 1 dl honning eller ahornsirup
  • 3 spsk kokosolie
  • 2 tsk vaniljepulver
  • 3/4 tsk havsalt
  • 1/2 tsk kardemomme
  • 1/2 tsk kanel
  • 2 spsk sesamfrø
  • 1/2 dl kokosmel

Sådan gør du:

  1. Varm ovnen til 140 grader varmluft.  Gør en bageplade med bagepapir klar.
  2. Bland alle de tørre ingredienser.
  3. I en skål skal du blande tahin, honning, kokosolie, vanille, salt, kardemomme og kanel.  Smelt det evt lidt på komfuret eller i mikrooovnen med mindre det allerede er flydende.
  4. Bland indholdet af de to skåle sammen.
  5. Spred ud på bagepapiret og bag ca 25 min. Hvis det stadig er meget vådst og ikke så gyldent, kan du lige skrue ned til 100 grader i 5-10 minutter mere, eller indtil granolaen er gyldenbrun.
    Den bliver først sprød når den bliver kold (bare så du ikke bliver ked af det, og tror det hele er mislykket ;-))

Hvad syntes du om dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme!

Average rating 4 / 5. Vote count: 2

Ingen stemmeafgivelser endnu. Vær den første!

Skrevet i: Holy House, morgenmad, Nyheder

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Primær Sidebar

Følg os på insta

Mit nye tiltag

Footer

Banankage med valnødder og orangesmag

Vegetar lasagne

Holy Macrony kage

Copyright © 2022 Storfamilien on the Brunch Pro Theme