• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Storfamilien logo

  • Forside
  • Opskrifter
  • Interessante emner
  • Lifestyle i storfamilien
  • Holy House

juni 30, 2020

Chokolade mandel og quinoa Snackbarer

Endnu en lækker snackbar, de ristede quinoa smager dejligt.

Det skal du bruge:

  • 0,75 dl quinoa (ikke kogt)
  • 15 dadler
  • 1 dl peanutbutter (eller mandelsmør)
  • 1 dl mandler
  • 1 spsk sirup eler honning (kan sagtens undlades)
  • 3 spsk kakao
  • 1 spsk kokosolie
  • 100g chokolade+ 1 spsk kokosolie
  • Havsalt, til at drysse på toppen.

sådan gør du:

  • Varm ovnen til 175 grader. spred quinoa ud på et stykke bagepapir og put det i ovnen 6-8 minutter. Begynd at tjekke efter 6 minutter, de skal blive pænt gyldent, pas godt på det ikke brænder på.
  • Tag det ud af ovnen og put det i en skål for at køle af.
  • I en foodprocessor blender du dadler, peanutbutter, mandler, sirup og kakaopulver. Massen skal være med struktur i, tilsæt kokosolie og blend videre.
  • Du skal nu tjekke dejen, den skal netop være som en dej og være formbar når du tester den, ala hvis du skulle trille kugler af den. Hvis den stadig er lidt smuldret tilsætter du endnu en spsk kokosolie.
  • Tilsæt det ristede quinoa og blend 10 sekunder.
  • Find en minibradepande eller en stor madkasse beholder og dæk den med bagepapir. Mas massen ned i og pres godt på den så overfladen bliver plan og fin.
  • smelt chokoladen og tilsæt 1 spsk kokosolie og put den ovenpå massen.
  • Spred havsalt udover.
  • Put det i fryseren 30 min. skær det i perfekte barer og put dem i en beholder og kom dem i køleskabet, hvor de kan holde sig en uges tid.
quinoa

Skrevet i: Nyheder, Sunde kager og snacks

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. binance anm"alningsbonus skriver

    oktober 17, 2024 kl. 4:46 pm

    Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

    Svar
  2. Sign up to get 100 USDT skriver

    september 9, 2024 kl. 10:47 am

    Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

    Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Følg os på insta

Mit nye tiltag- vildt spændende

Footer

Banankage med valnødder og orangesmag

Cremet hokkaido suppe

Gulerodskage med fløde­skum og kanel­knas

Copyright © 2025 Storfamilien on the Brunch Pro Theme