
Bønnefritter er jo ikke ligefrem nogen nyopfindelse, dem har vi lavet i årevis, krydret på forskellig vis. I dag afprøvede jeg dog lige en ny variant, som ikke blev så ringe endda. Jeg vendte bønnerne i soja og sesamfrø inden de røg i ovnen. Jeg havde købt en pose frosne bønner med 450g, det er kun til en mindre portion, men jeg havde en del andre retter også.
Bønnefritter som tilbehør:
Det skal du bruge:
- 450 g frosne bønner
- 3 spsk olivenolie
- 5 spsk soja
- 2 tsk hvidløgspulver/granulat eller 3 fed
- 4 spsk sesamfrø
- salt
Sådan gør du: - Vend de frosne bønner grundigt i en skål med de øvrige ingredienser.
- Fordel dem ud på en bageplade med bagepapir.
- Bag ved 200 grader varmluft i ca. 25 min til de er godt sprøde.

Og må jeg lige have lov at blære mig!. Har lige fået dette nye vidunderlige medlem i min familie. Hold nu op den er lækker, bedste foodprocessor ever, kan så meget anbefale den…
En stor skål til storfamilien men der medfølger også en mindre til de små portioner, plus alt tænkelige rivegrej. Købte den her, hvor den næsten altid er på tilbud.
En god investering, som sikkert holder de næste 20 år og vil stå og se pæn og dejlig ud på min køkkenbord. Designet er nemlig så lækkert, at jeg ikke behøves slæbe den ned i skabet, hvilket også er pænt besværligt, når den bruges flere gange om dagen.
Skriv et svar