Den smager hysterisk godt. Pas på ikke, at gøre den for flydende. Blend det til den perfekte konsistens, så du kan lave store bløde kugler af den (ud det lød lidt frækt men du ved nok hvad jeg mener, isen skal jo ikke slubres i sig, som en gang suppe).
Du skal bruge:
- 3 frosne bananer i skiver
- 2 – 3 spsk kokosmælk fra dåse (ikke light)
- 1 spsk frisk ingefær (en knold på str. med en valnød)
- 1/2 tsk vanilje
Blend det hele i en foodprocessor, bortset fra kokosmælken, som du putter i alt efter, hvor tyk en konsistens du ønsker. Jeg syntes det er lækrest, hvis den er tyk, som den is du får i din gammeldags isvaffel. Det kræver lidt tid og omrokering i foodprocessoren inden den bliver helt glat og cremet. Start med at bruge det tykke fede kokoscreme øverst i dåsen. Jeg brugte ca halvdelen af dåsen.
Skriv et svar