Kagen for dig som elsker kokos og chokolade sammen. Kagen kan også let gøres keto-venlig, hvis du lige lige justere glasuren. Jeg havde ikke mere kokosmæl men blendede så alm kokos, det kan ikke anbefales lige i denne kage, smagsmæssigt gør det ingen forskel men den bliver mere luftig med fin kokosmel ala almindeligt mel.
Glasuren er virkelig lækker og du vælger jo selv om den skal være sukkerfri eller ej alt efter valget af din chokolade. Hvis jeg skulle lave den igen ville jeg nok lave dobbelt glasur 😉
God fornøjelse
Kokos chokoladekage
Hvad skal du bruge:
- 1 dl kokosmel (fint mel)
- 2 tsk bagepulver
- 1 dl kakaopulver
- 4 æg
- 3/4 dl honning
- 1 tsk vanilje
- 1 dåse kokosmælk
glasur
- 50 g mørk chokolade
- 1/2 dåse kokosmælk
Sådan gør du:
Pisk æg og honning luftigt, vend de andre ting forsigtigt i med en dejskraber. Held i en springform og bag ca 50 min. Køl af.
Glasuren laves ved at du tager en halv dåse koksmælk, det må ikke være light og dåsen skal have stået koldt nok til at mælken er creme. Put det i en skål og smelt den mørke chokolade og vend de to ting sammen. Jeg puttede lidt vanilje i også. smør på kagen og stil den koldt.
smorter giremal skriver
Hello.This post was extremely motivating, especially because I was browsing for thoughts on this matter last Sunday.
zoritoler imol skriver
Would you be thinking about exchanging hyperlinks?