Kold kokos peanutbutterkage
Et nyt koncept er skabt, den smagte dæleme da godt. Selvfølgelig skal man kunne lide smagen af peanutbutter, men kan du det bliver du lykkelig helt ind i knoglerne. Kagen bliver frosset ned og skal spises sådan lidt halvoptøet så fyldet minder faktisk meget om is, hvilket bestemt kun er lækkert. Jeg aner allerede en ny variant med moccasmag, det må blive mit næste projekt.
Du skal bruge:
- Ca 1,5 dl mandelmel
- 1 dl kokosmel
- 3 spsk ahorn sirup
- 1-2 spsk vand
- En knivspids salt
- 2 spsk kokosolie (smeltet)
Fyld:
- 1 dåse kokosmælk (fed)
- 3 spsk peanubuttr
- 1 banan
- 2 spsk ahorn sirup
Glasur:
- 50 gram mørk chokolade
- 1 spsk kokosolie
Sådan gør du:
- Bland alt til bunden, undtaget vand, og lad det blive en fast dej, som du kan trykke tyndt ned i et lille fad, som bund. Brug kun vandet hvis dejen ikke er formbar, brug evt. mere kokosolie også. Gem en lille smule til drys.
- Blend alle tingene til fyldet i en foodprocessor og hæld oven på bundet. Put den i fryseren med det samme. Lad den stå mindst nogle timer. Tag den op 20 min før den skal spises, smelt chokolade og bland med 1 spsk kokosolien. Smør over kagen
- Spis når den har den rette konsistens
Skriv et svar