Chokolade trøffelkugler, gluten og laktosefrie.
Ja …..det du ser på billedet ligner jo noget temmelig velkendt fra min side. Det ligner noget jeg har lavet en million gange før. Men sådan er det ikke. Jeg laver ikke noget to gange og da slet ikke chokoladetrøfler.
Jeg laver forskellige varianter hver gang. Jeg er ikke til gentagelser, snacks-verdenen er simpelthen få stor til det.
Disse chokolade trøffelkugler er både laktosefrie og glutenfrie. Det vil det meste være herinde, så kan de fleste være med. De består kun af to ingredienser, bortset fra det du triler dem i.
Du skal bruge:
- 200 g mørk chokolade (jeg brugte en som var sødet med stevia. Sørg også for den er laktose og glutenfri, hvis det er)
- 1,5 dl fed kokosmælk fra dåse
- Evt. lidt vaniljepulver
Sådan gør du:
Hak chokoladen så fint du orker. Jeg orkede ikke særligt fint da jeg ikke er en grundig type 😉 men det burde jeg have gjort.
Varm kokosmælken til lige inden kogepunktet. Held det i chokoladen og rør rundt til det bliver ensartet og blankt. så stiller du det i køleskabet ca 1/2 times tid eller indtil det er stivnet og kan trilles i kugler.
De vendes i kokosmel eller andet drys og kommes tilbage i køleskabet ind til de skal spises
Skriv et svar