Som ung boede jeg i USA i 13 måneder og her fik jeg den vildeste craving for pumpkin pie og i det hele taget efterår. Denne kage er en Holy Macrony udgave af en pumpkin pie. Den er blevet sund og føles godt og de usunde ting er erstattet med gode sager. Stemningen og smagen er den samme men tærtebunden er væk og så er der mere tekstur og fylde i. Den skal laves dagen før og stå natten over i køleskabet. Vi spise den med friskpisket flødeskum til.
Du skal bruge:
- 250 g græskar/hokkaido (kogt og blendet)
- 1 æble (kernehuset skåret fra og kogt med græskaret og blendet)
- 2 spsk kanel
- 1,5 tsk stødt ingefær
- 1 tsk bagepulver
- 1/2 tsk allehånde
- 1/2 tsk salt
- 1/2 tsk nellike
- 1/2 kardemomme
- 2 spsk kokosolie
- 2 spsk skyr
- 2 æg
- 2 1/2 dl havregryn
- 10 dadler uden sten
- 2 små bananer
Topping:
- En håndfuld nødder
- Græskarkerner (som du synes)
Sådan gør du:
- Faktisk skal det hele bare blendes til en ensartet masse. Start med at blende havregryn til mel, blend så dadler ved, dernæst græskar og æble og resten af ingredienserne.
- Held i en smurt springform. Hak nødder og spred dem ud over kagen sammen med græskarkerner.
- Bag ved varmluft 180 grader i ca 35 min.
- Køl af og stil i køleskabet til dagen efter, hvor den serveres med flødeskum og hygge.
web site skriver
web site best social media services.
web site blog skriver
blog web site index.
instagram hacklink skriver
best google hacklink services.
web site skriver
best youtube services watch hours instafollowers.