Denne gang med lakridspulver. Ja det var ikke lige det pæneste billede jeg fik taget men de forsvandt hurtigt og så var der kun disse to knap så perfekte stykker tilbage. Jeg er total fan af frø og kerner, så hvor end jeg kan proppe dem i, skal den have hele armen.
Det skal du bruge:
- 1 dl havregryn
- 1 dl græskarkerner
- 9 dadler(ustenede)
- 2 spsk. kakaopulver
- 3 spsk. peanutbutter
- 4 spsk. kogt kaffe
Top: - 1 tsk lakridspulver
- 50 g mørk chokolade
- 2 spsk. hakkede hasselnødder (andre nødder kan naturligvis også bruges)
SÅDAN GØR DU:
- Læg dadlerne i et glas med vand og lad dem trække i ca. 10 minutter.
- Blend havregryn, græskarkerner, dadler (uden vand), peanutbutter, kaffe og kakao i en foodprocessor. Blend til det bliver en klistret dej. Tryk ned i en lille form, ca 2 cm tykt.
- Drys lakridspulveret over kagen.
- Smelt chokoladen over vandbad og hæld det over kagen og drys med hakkede nødder.
- Stil kagen i fryseren og lad den fryse en times tid og skær den derefter op i små, mundrette stykker. Opbevares derefter i køleskabet.
Skriv et svar