Jeg har altid haft en forkærlighed for alt eksotisk. Her nogle halvfrosne bountybarer med et lag mango. Du kan enten lavet mangolaget tykt som på billedet og så spise det som en slags is, halvfrossent eller også kan du lave et helt tyndt lag mango og så lade dem tø helt op. Begge dele er lexi 😉
Du skal bruge:
- 4 dl kokosmel
- 2/3 dl kokosmælk
- 2/3 dl kokosolie
- 1 spsk akaciehonning
- l pose frossen mango, 250g (brug gerne mindre i kagen og spis dermed i lille portion lækkert mangois under processen)
- 1 spsk mælk
Top: - 2/3 dl kakaopulver
- 1/2 dl honning
- 2/3 dl kokosolie
Bland kokosmel, akaciehonning med koksmælk og olie. Konsistensen skal være en tyk klistret masse som kan masses ned i en lille bradepande eller en firkantet beholder på størrelse med en stor madkasse. Så put gerne mere af det våde i, hvis det bliver for tørt.
Blend mango med mælk spred over kokoslaget. Som sagt kan du spise lidt af mangoisen, da der bliver lige i overkanten, frys 45 min. Held chokolademassen (de tre ingredienser blandes i en skål) over- sæt tilbage på frys indtil den skal spises , hvor du tager den op kort inden.
Skriv et svar