Drøn let at lave og tager ingen tid. Spis dem kolde og skær det ud i ikke for store firkanter, da det mætter meget. Disse blev lavet som en lille aftensnack på Mikkels fødselsdag.
Det skal du bruge:
- 15 dadler uden sten
- 1 tsk honning
- 3 dl havregryn
- 0,75 dl tahin
- 100g chokolade
- 1 spsk kokosolie
- Havsalt
- sesamfrø
Sådan gør du:
- Blend dadler og havregryn i foodprocessoren, tilsæt honning og tahin. Blend indtil en ensartet masse. Den er færdig, når den hænger sammen og ville kunne trilles til havregrynskugler, hvis det ellers var det vi skulle ;-). Hvis den er for tør og grynet tilsættes lidt kokosolie indtil konsistensen er perfekt.
- Så trykkes massen ud i en lille form eller en stor madkasse, mas den godt sammen.
- Smelt chokoladen i mikroovnen, rør og tilsæt kokosolien. Smør det ud over massen og drys med sesamfrø og lidt havsalt.
- Sæt den nu i kølskabet mindst et par timer, hvorefter den skæres i små tern og serveres.
Skriv et svar